På ARoS er maden skabt på baggrund af rendyrket kærlighed og solidt håndværk. Vores serveringer har fokus på økologi samt lokale og sæsonbestemte råvarer.
ARoS har bronzemærket i økologi (30-60%).
ARoS er en del af Circular Coffee Community
Menuen i Orangeriet fåes også vegetarisk. Noter det venligst ved bordreservation.
Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.
Maj
Brunch
Alle dage kl. 10 – 12
Se brunch
kr. 150
- Rabarber-skyr med chiafrø, granola og friske bær
- Ost fra Arla Unika med sprødt
- Færøsk laks med hjemmelavet sylt
- Øko æg og bacon
- Lidt til den søde tand
- Brød og smør
- Friskbrygget alm. kaffe eller te
Husets bagværk
Fra kl. 10
Gulerodsbrud
kr. 30
Smørbagt croissant
kr. 28
Chokolade cookie
kr. 30
Dagens kage
kr. 40
Pølsehorn
kr. 25
Lette retter
Fra kl. 11
Rugbrød med røget laks med citronmarineret agurk og peberrod
kr. 70
Rugbrød med landskinke med røræg, syltet tomat og karse
kr. 70
Salat med asparges-broccoli, spinat, sorte kikærter, salatost, sesamolie/sherryeddike og ærteskud
kr. 90
Salat med kylling, savoykål, fennikel, æbler, bagt hvidløg og saltede mandler
kr. 95
Frokost
Fra kl. 12 – 16
Frokosttallerken – 5 små retter
kr. 175
Et udvalg af hjemmelavede og lokale specialiteter med godt brød og smør.
Kokkens lune frokostret – varierer efter sæsonens råvarer
kr. 145
Til børn
Fra kl. 11 – 16
Hjemmelavede fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød + snackgrønt
kr. 75
Pasta med ARoS tomatsauce og parmesan + snackgrønt
kr. 75
Aften i Orangeriet
Fra kl. 17 – 21
Uge 18 + 19 + 20
150 kr. / 275 kr.
Endive med karamelliseret gedeost, valnødder og blåbær
Marineret kylling med tagliatelle, asparges og ratatouille sauce
Pistaciekage med friskost, kirsebær og sprødt
1 ret 150 kr. / 3 retter 275 kr.
3 glas vin inkl. 1. fl. vand 240 kr.
Menuen i Orangeriet fåes også vegetarisk. Noter det venligst ved bordreservation.
Når du handler i ARoS Shoppen eller caféen, støtter du direkte museets mulighed for opsætning af udstillinger og samlingen, omvisninger, aktivering af børneaktiviteter, vedligeholdelse mm., da overskuddet går direkte til museets drift.