Corona: Trygt besøg

Vi har indført adskillige tiltag, der skal hindre smitte af corona-virus, så du trygt kan besøge ARoS.

Coronapas

Pr. 12. november 2021 skal alle besøgene fra 15 år og op fremvise gyldigt coronapas for at besøge ARoS og Café & Orangeri. Det er dog muligt at besøge ARoS Shoppen uden coronapas.

Coronapas (print eller på din mobil) skal fremvises ved Informationen ved billetkøb eller ved indgangen til Café & Orangeri.

Vi opfordrer til, at man har sit coronapas fremme og klar til fremvisning ved køb af billet eller ved indgang til Café & Orangeri.

Børn op til og med 14 år skal ikke fremvise en negativ test. 

Sådan får du gyldigt coronapas

Coronapas

Kilde: coronasmitte.dk

Coronapasset er gyldigt, hvis du er færdigvaccineret eller har fået første vaccinedosis for mindst 14 og højst 42 dage siden.

Du har også gyldigt coronapas med en negativ PCR-test, der er højst 96 timer gammel eller en hurtigtest, der er højst 72 timer gammel.

Tidligere smitte giver også gyldigt coronapas – men varigheden af immunitet er nedsat, så tidligere smitte fremover giver gyldigt coronapas fra 14 dage efter en positiv PCR-test til 6 måneder efter.

Læs mere mere coronapas og dokumentation på coronasmitte.dk

Øvrige tiltag

De øvrige nye tiltag omfatter blandt andet ekstra rengøring og håndsprit til museets gæster, ensretninger i gallerier, trappeopgang og i Your rainbow panorama, opsætning af plexiglas ved informationsskranken samt kasserne i café, Orangeri og shoppen. Derudover har vi sikret forsvarlig indretning af café og orangeriet.

Tiltag:

  • Ekstra rengøring og vagtpersonale
  • Synlig information om retningslinjer for blandt andet afstand og håndvask ved ankomst til museet
  • Afstandsmarkeringer ved billetsalg, shop og café
  • Håndsprit ved indgange og rundt på museet
  • Elevatoren forbeholdes gangbesværede og barnevogne
  • Plexiglas ved billetsalg, café og shop
  • Opstilling af skilte der angiver hvor mange gæster, der må være i cafeen og shoppen
  • Forsvarlig indretning af café og orangeri

Retningslinjerne for både ansatte og gæster på ARoS opdateres løbende i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger, herunder retningslinjer udstukket af Sundhedsmyndighederne, Arbejdstilsynet, Beskæftigelsesministeriet, Erhvervsministeriet og Styrelsen for Patientsikkerhed.