Identitet, fashion & forfængelighed

Identitet,
fashion &
forfængelighed

ARoS Talks sætter fokus på identitet, fashion og forfængelighed gennem samtale mellem kendte kulturpersoner. I samarbejde med Sparekassen Kronjylland præsenterer ARoS Talks samtaleforedrag, der sætter fokus på identitet, fashion og forfængelighed.

Sted

Alle foredrag foregår i Auditoriet på Niv. 3.

Inden foredraget, er ARoS vært for en kop kaffe/te og lidt sødt, som serveres udenfor Auditoriet.

Tid

Foredragene starter kl. 19 og varer ca. 1.5 time.

 

Pris

140 kr. 
med årskort eller efter betalt entré.

Har du ikke årskort til ARoS, skal du inden foredraget købe entré til museet.

Ønsker du at købe billetter direkte via SafeTicket

Køb billet

 

Vælg et foredrag

Gennem personlige samtaler med en række kendte kulturpersoner bringer kulturjournalist Jo Carlsen os blandt andet tættere på, hvordan vores tøjvalg, valg af venner og fremstilling på sociale medier smitter af på vores personlighed – og på hvordan det ændrer sig gennem livet. 

Samtalerne tager udgangspunkt i kunstens evne til at tydeliggøre nye perspektiver og til at få os til at reflektere. Udvalgte kunstværker fra ARoS’ samling er således katalysator for hver samtale og skaber grobund for en snak om identitet, vores brug af de sociale medier og de problemstillinger, der følger med.  

På baggrund af hver ARoS Talk bliver der udarbejdet en samtale podcast, som er tilgængelig for Sparekassen Kronjyllands kunder og for ARoS’ medlemmer. 

Skulle du blive forhindret i at deltage, kan du sætte dine billetter til salg under begivenheden på Facebook. Du finder link til Facebook-begivenheden under det enkelte arrangement. 

Her kan du også efterlyse billetter, hvis arrangementet skulle være udsolgt.