Efterårsferien på ARoS

I efterårsferien står den på mental fitness for hele familien med masser af aktiviteter for de små grå på store og små. Hele ugen kan I sammen kaste jer ud i sjove kreative aktiviteter som MaleriFægtning og 100 meters Krusedulletegning. Alle under 18 år har gratis entré.

Stop tyven!

Kunsttyven Heidenreich er på spil på ARoS. Han har planlagt et kunstkup, og det er op til jer at forhindre ham i at stjæle et af museets uvurderlige kunstværker. I App’en Useeum, kan du spille MuseumsMysteriet på ARoS. Det er gratis for vores gæster og mesterdetektiver. Download Useeum gratis til iOS/iPhone her og Android her

BenspændsTegning med lukkede øjne eller bagvendt! 

Er du sej til at tegne? Med lukkede øjne? Eller med ryggen til?  Kast dig ud i tegnekamp mod en ven eller dig selv og tegn på livet løs. Kæmpe stykker papir og blyanter er klar til dig og din kreativitet!!  

5 meters fri KrusedulleTegning 

Gør som Asger Jorn og hans venner fra kunstgruppen Cobra, som ofte tegnede og malede på de samme lærreder og skabte fælles kunstværker:

Et kæmpe ark er jeres. Tegn kruseduller og giv dem liv. Eller lad dem være og se om andre i løbet af ugen giver dine streger liv med mønstre og figurer.2

Form & Gæt  

Du kender muligvis Tegn & Gæt men i stedet for blyant og papir, skal I her dyste i ler!  Træk et emnekort, del emnet med din familie, og FORM SÅ LØS! Dyst på tid og den, der gætter først, får et point! 

MaleriFægtning! 

Fægt det bedste du har lært – med maling!  
Vi pakker jer godt ind i sikkerhedsudstyr og spænder et lærred på jer. I får udleveret lange penselsværd og maling, og så skal der fægte-males!   

Hver strøg sat på den andens lærred giver 1 point.  
God kamp og må det flotteste værk vinde! 

Familierundvisning ”Tour de ARoS” 

Kom med på en times rundvisning for hele familien og oplev et bredt udvalg af museets spændende kunst.  
 
ARoS er et stort museum med mange spændende gallerier og udstillinger. Vores store Boy bor her, Regnbuen er over os, Valkyrien Rán bugter sig gennem huset og fine frøken Flora tager imod jer i indgangen.     

Rundvisningen tager en time og giver jer måske et nyt blik på ARoS! Turene er mest for dig, der er fra seks år og op. Vi har dagligt to ture kl. 11.00 og kl. 13.00.

Spil KnipsGolf! 

Minigolf kender du. Men hvad nu, hvis du ikke har nogle golfkøller?  Golfbanen er ARoS og det kommende Next Level. Knips dig igennem vores golfbane og dyst mod hinanden.  I kan også dyste i ringspil og gå på opdagelse i de digitale stationer. 

Café & Orangeri i efterårsferien

I efterårsferien (18. – 22. oktober) lukker køkkenet i Café & Orangeri kl. 16.30, hvorefter der kun vil være åbent for salg af udvalgte drikkevarer, kaffe, kage og søde og salte snacks. Det vil således ikke være muligt at benytte det sædvanlige tilbud på to eller tre retter fra kl. 17.00.