Foredrag

Det ubevidste og
drømme anno 2023

Det ubevidste og drømme anno 2023

Dato

Hvornår

Hvor

Niv. 3, Auditoriet

Det ubevidste og drømme anno 2023 - nøglen til balance og trivsel i vores liv? Med inspiration i den aktuelle udstilling A Surreal Shock og surrealisternes optagethed af drømmenes betydning byder vi på et forskningsbaseret foredrag ved Michael Rohde, som giver indblik i hvordan du lærer at udnytte dit ubevidstes kæmpe potentiale.

Sigmund Freud hjalp os til at forstå at vi har et ubevidste, og selvom han senere blev udskældt, så har han på mange måder lagt fundamentet for hvordan man i dag arbejder med og ser på drømme. 

Lær også hvordan du bedre husker dine drømme, hvilket involverer andet og mere end at skrive dem ned, for der skal jo være noget at skrive ned.  

150 kr. ex. entré til museet.

Køb billet

 

I dag ved vi fra forskningen at drømme er livsvigtige. For vores trivsel, og ikke mindst som et af de mest kreative problemløsningsværktøjer vi har. I drømmene tænkes der for alvor ud af boksen (søgemaskinen Google er bl.a. et resultat af en natlig drøm hos stifter Larry Page, han drømte sig til Googles bagvedliggende tekniske løsning, og Paul McCartney hørte melodien til ”Yesterday” i en drøm).

Men kan vi ikke huske vores drømme (vi drømmer alle 2 timer hver nat), så går vi glip af helt utroligt mange stærkt kreative løsninger på vores problemer – arbejdsmæssigt og privat.

Fra forskningen ved vi i dag desuden, at et kontinuerligt arbejde med indholdet af vores drømme resulterer i større selvindsigt, højere selvværd, og bedre relationer til andre. Drømmearbejde er ifølge foredragsholderen nøglen til at komme væk fra et samfund præget af stress, udbrændthed og mistrivsel.   

Michael Rohde er forsker og forfatter til flere bøger om ubevidst intelligens og drømme. Måske du kender hans bog ”Sådan forstår du dine drømme ”? Michael Rohde har modtaget Berlingske Tidendes ”Talent 100”-talentpris for hans evner som formidler, og han optræder ofte i TV, radio og aviser når emnet er drømme. Oprindeligt er han uddannet cand.merc., senere bachelor i psykologi. 


Har du ikke årskort, skal du huske at købe entré til museet. 
Husk at du på dagen kan få refunderet din entrébillet, hvis du køber årskort.

Se begivenheden på Facebook her
Skulle du blive forhindret i at deltage, kan du sætte dine billetter til salg under begivenheden på Facebook.
Her kan du også efterlyse billetter, hvis arrangementet skulle være udsolgt.