Workshop

Transformationer i
collage med Julie Boserup

Transformationer i
collage med Julie Boserup

Dato

Hvornår

Hvor

Salonen, Niv. 3

Kom og skab transformationer, hvor vi overtager rum og landskaber i collagen som kunstform på ARoS sammen med Julie Boesrup.

Til denne workshop skal vi arbejde med collagen som kunstform sammen med kunstner Julie Boserup. Vi skal skærpe blikket og skabe nye fortællinger ved at lade overraskende detaljer dominere eller camouflere hele landskaber. 

Inspireret af den udstillingsaktuelle, islandske kunstner Erró skal vi forvandle fotos af maskiner og fabrikker til portaler, hvor nye landskaber og myldrebilleder overtager. Igennem en konstant proces mellem opløsning og genopbygning skal fotos skæres op og forvandles med 3-dimensionelle effekter, så nye landskaber kan tage over.
 

Du bliver præsenteret for basale collageteknikker og kan tage din egen collage med 3D-effekt med hjem bagefter. 

Workshoppen indledes med en introduktion til udstillingen The Power of Images af Erró.  

OBS! Alle materialer udleveres til workshoppen, men har du selv fotos eller tegninger af maskiner og fabrikker, du vil bruge, er du velkommen til at medbringe disse. 

Pris: 175 kr. + entré til museet. 

Køb billet

 

Dette arrangementet er eksklusiv entré til ARoS – men du kan på dagen få refunderet dine entrébillet, hvis du køber årskort i Informationen. Med et årskort til ARoS er der altid fri entré for dig og en ledsager til museet. 

Skulle du blive forhindret i at deltage, kan du sætte dine billetter til salg under begivenheden på Facebook.

Her kan du også efterlyse billetter, hvis arrangementet skulle være udsolgt.

Se begivenheden på Facebook her

Julie Boserups værker tager afsæt i krydsfeltet mellem tegning, fotografi og collage. Med udgangspunkt i fundne fotografier bearbejder og sammensætter Boserup sit materiale, hvor nye former og perspektiver træder frem. Fotografierne afbilder ofte arkitektoniske konstruktioner, som kunstneren udvider, opløser og forskyder i lag. Velkendte formationer er under behandling og fremstår med ét som fremmedartede kompositioner, der både trækker spor til konkrete og abstrakte udtryk. Det genkendelige og ukendte sættes i forbindelse til hinanden, imaginære rum træder frem, og nye blikke på det, vi omgiver os med, opstår.