Art Hour – for dig med årskort

The Legend – kunstner Signe Klejs

The Legend – kunstner Signe Klejs

Dato

Hvornår

Hvor

Niv. 3

Kom og hør nærmere om kunstprojektet The Legend, som kunstner Signe Klejs vil arbejde på i det halve år hun er tilknyttet ARoS. Signe Klejs kender du måske fra kunstværket Hesitation of light hvor hun satte lys på Ringgadebroen.

Som noget helt nyt vil ARoS halvårligt med start fra oktober byde en kunstner ind i medarbejdergruppen i afdelingen Public Engagement.

Publikumsinddragelse vil være en helt central del af projektets kerne og Signe Klejs vil i foredraget komme ind på hvordan hun arbejder interdisciplinært - med digitale medier og processer og hvordan hun er nysgerrig på at undersøge hvordan mødet mellem teknologi og den materielle virkelighed er med til at flytte grænser og på ny skabe forunderlige og sanselige former.  

Arrangementet er gratis og eksklusivt for alle med årskort til ARoS. Du er velkommen til at medbringe en ledsager.

Arrangementet kræver tilmelding for dig + evt. gæst. 

 

Tilmeld her

 

Signe Klejs (født 28. februar 1974 i Aarhus) er en dansk kunstner. Hun er uddannet fra Kolding Designskole og Universität der Künste Berlin. Hun arbejder på tværs af kunstarter og hendes værker strækker sig over scenekunst, stedsspecifik kunst, kunstmusik, videokunst, installationskunst, billedkunst, formidlingsdesign og tværmediale projekter.   

For at sikre at flest mulig gæster får glæde af vores arrangementer og ingen pladser spildes, skal der meldes afbud min. 3 dage før arrangementets afholdes.
Er fristen overskredet, forbeholder vi os ret til at opkræve et udeblivelsesgebyr på 50 kr. Afbud meldes på digital@aros.dk

Skulle arrangementet være udsolgt, kan du efterlyse billetter under begivenheden på Facebook.


Art Hour er et kunstforedrag for vores årskortholdere – om du er i ARoS Klub eller har ARoS30.
Vi samles i auditoriet på niv. 3 på udvalgte datoer: 
3 ArtHour om efteråret og 3 ArtHour om foråret.

Spis middag inden

Inden ArtHour, kan I nyde en middag i vores Orangeri for kun 275 kr. for 3 retter og 150 kr. for 1 ret.

Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.

Booking

Book bord i Café & Orangeri her