Åben fernisering

Erró – The Power of Images

Erró – The Power of Images

Dato

Hvornår

Hvor

Niv. 4

Erró. Science-Fiction Scape, 1992 (detail). Glycerophtalic paint on canvas Polyptych (6 panels), 286 x 1320 cm Reykjavík Art Museum – Erró Collection © Erró / VISDA

Med Erró – The Power of Images viser ARoS den hidtil største udstilling med Erró (f. 1932, Ólafsvík, Island) i Danmark og præsenterer hans imponerende samlede livsværk på den danske kunstscene.

Kl. 17.30: Velkomst samt åbningstaler – indgangsniveau 4
Taler vil være på dansk og engelsk

Kl. 17.45: Udstilling åbner og er åben til kl. 21.00 – Niv. 5

Kl. 17.45 – 20.30: DJ & superhelt tegneevent med illustrator Frank Høedt – Niv. 3
Der vil være bar og DJ til kl. 20.30

Fri adgang til museet fra kl. 17.00 og alle er velkommen!

ARoS
er vært ved et glas vin på Niv. 4 mellem kl. 17.00 – 18.00.

Læs mere om udstillingen her

Med Erró – The Power of Images viser ARoS den hidtil største udstilling med Erró (f. 1932, Ólafsvík, Island) i Danmark og præsenterer hans imponerende samlede livsværk på den danske kunstscene. Det er første gang, et internationalt publikum kan opleve et så bredt udsnit af Errós højspændte popkultur-kommentarer.

Errós kunstneriske proces har løbende udviklet sig, og hans produktion spænder fra kunst og film til tegneserier, videnskab, historie, politik og reklame. Erró har omformet og opløst sit visuelle materiale for at skabe en kunst, der er legesyg og gør op med enhver form for autoritet. Samtidig forstår han at have et skarpt politisk og kunstnerisk indhold.

Udstillingen Erró – The Power of Images er blevet skabt i et nordisk tværinstitutionelt samarbejde med Reykjavík Art Museum. Udstillingen er produceret af Reykjavík Art Museum og planlagt i samarbejde med ARoS.