Torsdag aften live:

Gori/Engholm duo

Hvornår

Hvornår

Hvor

Niv. 4

Vi vil gerne invitere jer på en musikalsk rejse med smukke og finurlige jazz standarder, så slå jer ned i ARoS Orangeri og Café til en hyggelig aften hvor Gori/Engholm duo vil tage godt imod jer med god og varm musik.

Kristoffer Gori Verdoner er aktiv udøvende guitarist og komponist, der blandt andet har optrådt adskillige gange på jazzfestivaler rundt om i landet, hvor han ofte fremfører egne kompositioner. I maj 2015 udgav han debutalbummet Frigga Feetless & Friends, som er et møde mellem nordiske, estiske og amerikanske spillestile inden for jazzen. I 2021 indspiller han sit andet album i eget navn.  

Eline Engholm har en RMB-kandidatgrad fra Det Jyske Musikkonservatorium og dykkede i den forbindelse ned i cubanske og afrikanske stilarter. Det har givet hende en god rytmisk forståelse og et stort overskud, som også kommer til udtryk i rollen som jazzsangerinde. Eline Egholm er desuden sanger og frontwoman i Baby Did A Bad Thing. Bandet udgav i 2020 sit debutalbum, der fik store store roser i GAFFA. Så ud over jazzen er genrer som americana, folk, country og roots også en stor del af Eline Egholms musikalske udtryk. 

Arrangementet finder sted i Café & Orangeriet. Der er gratis adgang. 

Café & Orangeri

Tirsdag – fredag fra kl. 17.00

Middag i Orangeriet

Nyd en aften i Orangeriet

En ret kr. 100
Tre retter kr. 200