Koncert

Koncert med færøske Marius Ziska

Koncert med færøske Marius Ziska

Dato

Hvornår

Hvor

Niv. 3, Auditoriet

Det er med stolthed at vi kan præsentere en koncert med færøske Marius Ziska på ARoS efter lukketid lørdag den 30. september.

Det færøske band Marius Ziska har med deres nordiske lyd markeret sig som et af de mest interessante navne på den færøske musikscene. I medierne er de blevet sammenlignet med Ásgeir og Bon Iver, og de har opnået international anerkendelse med koncerter på store festivaler som f.eks. The Great Escape Festival i England i 2022. De har i mange omgange været i Danmark og optrådt med deres sammentømrede og virkeligt stærke live-setup, hvilket har skabt en solid dansk fanbase.

Marius Ziska har netop udgivet deres fjerde album RÚM, der tager Marius Ziskas elektroniske popmusik og færøske melankoli til et nyt niveau. RÚM er udarbejdet i samarbejde med den verdenskendte musiker Rob Moose (Bon Iver, Phoebe Bridgers, Paul Simon, Taylor Swift, Alabama Shakes), som har komponeret og indspillet strygerarrangementer på flere af sangene.  

Med årskort: 140 kr. 
Uden årskort: 170 kr. 

Køb billet

 

Bandet har netop vundet en Faroese Music Award for “Song of the Year 2022” for singlen “Síggja av nýggjum” fra den nye plade, og i februar spillede de 3 udsolgte koncerter med det Færøske Symfoniorkester i Nordens Hus i Torshavn til fantastiske anmeldelser.  

Line-up

  • Marius Ziska - guitar og vokal
  • Kristoffur Mørkøre - bas og kor
  • Magnus Johannesen - keys og kor


Skulle du blive forhindret i at deltage, kan du sætte dine billetter til salg under begivenheden på Facebook.

Her kan du også efterlyse billetter, skulle arrangementet være udsolgt.

Se begivenheden på Facebook her