Uge 27 / Uordentlige Forstyrrelser

Sommerkunstskole med Hesselholdt & Mejlvang

Sommerkunstskole med Hesselholdt & Mejlvang

Dato

Hvornår

Hvor

Niv. 3

Kom og vær med til den fedeste sommerkunstskole på ARoS i uge 27 med kunstnerduoen Hesselholdt & Mejlvang. Vi skal arbejde med installationskunst og genbrugsmaterialer inspireret af den aktuelle udstilling Annette Messager – Désirs désordonnés.

Er du mellem 8 og 12 år, og har du lyst til bruge fantasien til at skabe væsener, former og figurer, der opstår, når vi klipper, syr og sætter ting sammen på nye måder?

På workshoppen vil vi lade os inspirere af Annette Messagers fabulerende, humoristiske, alvorlige og feministiske billedsprog. Vi vil gå i Messagers fodspor og skabe en stor kunstinstallation af transformerede hverdagsting. Vi skal bruge fantasien til at se hvilke nye væsener, former og figurer, der gemmer sig i velkendte objekter, hvis man klipper, syr, maler og sætter ting sammen på nye måder. Hvad kan der komme ud af gammelt tøj, legetøj, papirclips, nylonstrømper, en sovepose, garn osv. hvis vi åbner op for den magi, vi alle har inde i os? Vi vil lave en stor installation sammen, hvor alle bidrager med delelementer, som tilsammen skaber en stor fælles sammenhæng.

  • Mandag – fredag kl. 10.00 – 14.00.
  • Vi mødes på niv. 4 ved Informationen.  
  • Fredag kl. 13.00 slutter vi af med en fernisering for familie.
  • For børn mellem 8 – 12 år. 
  • Husk at medbringe madpakke & drikkedunk.
  • Pris: 1.500 kr. inkl. materialer.

 

Mandag: Hænder i papmaché

Tirsdag: Hjemlige skulpturer

Onsdag: Badges & garn-ord

Torsdag: Maling & lyseffekter

Fredag: Byg en udstilling & fernisering

 

Et detaljeret ugeprogram vil blive sendt til de tilmeldte en uge før.

Undervisere // Sofie Hesselholdt & Vibeke Mejlvang har arbejdet sammen som kunstnerduo siden 1999 og er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2006. De arbejder i mange forskellige medier, såsom skulptur, installation, flag og performances og ofte med projekter i det offentlige rum. Deres kunst er stedsspecifik, og de forholder sig til den givne udstillingssituation og den historiske og politiske kontekst, når de udvikler deres projekter.

Tilmeld dig sommerkunstskole uge 27 her