UDSOLGT · Workshop

UDSOLGT · Plante Croquis ved Signe Parkins

UDSOLGT · Plante Croquis ved Signe Parkins

Dato

Hvornår

Hvor

Tagterrassen

Med afsæt i de planter vi kan sanke på tagterrassen på ARoS arbejder vi på workshoppen med stregen og den enkle linje. Vi fokuserer på at omsætte de former, vi ser i planterne til præcise gengivelser på papiret.

UDSOLGT 

Pris: 150 kr. ex. entré til museet. 
Materialer til workshop er inkluderet i prisen

Køb billet


Har du ikke årskort skal du huske at købe entré til museet. Køb din entrébillet online her.
Husk at du på dagen kan få refunderet din entrébillet, hvis du køber årskort.

Gennem enkle instruktioner og registreringsøvelser træner vi de grundlæggende forudsætninger for at kunne tegne.  

I løbet af kurset vil du opleve, hvordan verden åbner sig for dig, når du tegner den. Tegning er en måde at udvide dit syn på og få en større forståelse for den verden, der omgiver dig. Når du tegner en plante, ser du pludselig en masse detaljer og former, som du normalt ikke lægger mærke til.  

  • Workshoppen er en tegneworkshop, og der arbejdes med fineliners og papir.  

Skulle du blive forhindret i at deltage, kan du sætte dine billetter til salg under begivenheden på Facebook. Her kan du også efterlyse billetter, skulle arrangementet være udsolgt. Se begivenheden på Facebook her

Signe Parkins  // (f. 1979) bor og arbejder i Aarhus. Hun er uddannet fra Colchester Institute (Fine Art), UK og Designskolen Kolding. I sit arbejde er hun optaget af tid, bevægelse og proces. Hun arbejder i forskellige værk- og bogformater og udstiller på gallerier og kulturinstitutioner i Danmark og Norden.   

Arrangementet er støttet af Jyllands Postens Fond