UDSOLGT / Lige under regnbuen

UDSOLGT / Yoga på taget

UDSOLGT / Yoga på taget

Dato

Hvornår

Hvor

Tagterrasen

Book din billet, hvis du har lyst til at lave yoga i skæret af regnbuens farver på ARoS tagterrasse i samarbejde med SeierFitness. Arrangementet henvender sig til både nybegyndere og øvede. Medbring din egen yogamåtte, et tæppe og tøj du kan bevæge dig i tilpasset vejret.

Vi inviterer til udendørs yoga ved yogalærer Johanne Hyldgaard Bach, hvor du får styrket krop og sjæl i unikke omgivelser. Vi starter med en kort introduktion til åndedrættet og varmer herefter kroppen op. Vi arbejder på forbindelsen mellem krop og sind igennem et flow af bevægelse og åndedræt. I løbet af flowet vil du møde stillinger der giver dig styrke og stabilitet. Vi fokuserer på overgangene mellem de enkelte stillinger i takt med vejrtrækningen. Yogasessionen bliver afsluttet i ro med et meditativt fokus.   

  • Varighed: ca. 60 minutter.
  • Vi mødes på tagterrassen

50 kr. ex. entré til museet. 

Har du ikke årskort, skal du huske at købe entré til museet.

Køb billet her

Skulle du blive forhindret i at deltage, kan du sætte dine billetter til salg under begivenheden på Facebook. Her kan du også efterlyse billetter, skulle arrangementet være udsolgt. Se begivenheden på Facebook her

Arrangementet er støttet af Jyllands Postens Fond