UDSOLGT / Workshop · Sommerhaven – din indre sommer

UDSOLGT / Plantefarve-workshop ved billedkunstner Julie Lænkholm

UDSOLGT / Plantefarve-workshop ved billedkunstner Julie Lænkholm

Dato

Hvornår

Hvor

Tagterrassen

Sommerhaven – din indre sommer. Med udgangspunkt i de planter, vi kan sanke på taget af ARoS, vil billedkunstner Julie Lænkholm introducere til arbejdet med plantefarve. Sammen skabes et stort smukt kollektivt værk.

Plantefarve er farvning af uld eller andre tekstilfibre med planteudtræk. Det er et gammelt håndværk, der gennem tiden ikke har ændret sig meget.  Julie Lænkholm benytter sig af plantefarve når hun skaber sine kunstværker med farvet uld fra Island.  

Hvis vejret tillader det, afholdes workshoppen på tagterrassen med udsigt over byens tage og i tæt relation til taghaven.   

Pris 
50 kr. ex. entré til museet.

Køb billet

Har du ikke årskort skal du huske at købe entré til museet. Køb din entrébillet online her.

Julie Lænkholm (f. 1985, Danmark) er uddannet fra Parsons, The New School of Design i New York. Derudover er hun er også uddannet sygeplejerske med speciale i hjertekirurgi og har brugt fire år på at uddanne sig til phytoterapeut.

I samarbejde med andre phytoterapeuter har hun været med til at skabe et planterakiv over helende nordiske planter. Hun har udstillet på flere førende internationale kunstinstitutioner og gallerier, og hendes værker er nu en del af flere vigtige samlinger, blandt andre Yageo Foundation (Taiwan).

Hun er desuden den første kunstner, der har lavet et direkte samarbejde med Noma Copenhagen, både med malerier inde i restauranten og en helende have udenfor. Julie Lænkholm står også bag etableringen af et permanent helende haveværk til kunstmuseet Ásmundarsalur i Reykjavik. Husk at du på dagen kan få refunderet din entrébillet, hvis du køber årskort.

Husk at du på dagen kan få refunderet din entrébillet, hvis du køber årskort.

Skulle du blive forhindret i at deltage, kan du sætte dine billetter til salg under begivenheden på Facebook her.

Her kan du også efterlyse billetter, hvis arrangementet skulle være udsolgt.