På ARoS er maden skabt på baggrund af rendyrket kærlighed og solidt håndværk. Vores serveringer har fokus på økologi samt lokale og sæsonbestemte råvarer.
ARoS har bronzemærket i økologi (30-60%).
ARoS er en del af Circular Coffee Community
Menuen i ARoS Orangeri fåes også vegetarisk. Noter det venligst ved bordreservation.
Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.
Brunch
Alle dage kl. 10 – 12
Se brunch
kr. 150
- Skyr med chiafrø, granola og frugtkompot
- Danske oste med sprødt
- Færøsk laks med hjemmelavet sylt
- Øko æg og bacon
- Lidt til den søde tand
- Brød og smør
- Friskbrygget alm. kaffe eller te
Book bord
Husets bagværk
Fra kl. 10
Økologisk gulerodsbrud
kr. 30
Økologisk croissant
kr. 28
Chokolade cookie
kr. 30
Dagens kage
kr. 40
Pølsehorn
kr. 26
Lette retter
Fra kl. 11
Rugbrød med koldrøget laks, friskost, syltet fennikel og kapers
kr. 70
Rugbrød med kyllingesalat, svampe og bacon
kr. 70
Salat med bagte rødbeder, grønkål, danske fuego bønner, valnødder, æbler, solbær, cremefraiche og peberrod
kr. 90
Salat med lynstegt tun, quinoa, persille, tranebær, savoykål, fennikel og granatæble dressing
kr. 95
Frokost
Fra kl. 12 – 15
Frokosttallerken – 5 små retter
kr. 175
Et udvalg af hjemmelavede og lokale specialiteter
med friskbagt brød og smør
Kyllingefrikassé med rodfrugter og kartofler
kr. 150
Til børn
Fra kl. 11 – 15
Hjemmelavede fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød + snackgrønt
kr. 75
Pasta med ARoS tomatsauce og parmesan + snackgrønt
kr. 75
Aften i ARoS Orangeri
Fra kl. 17 – 21 (Sidste bestilling kl. 20.00)
Uge 1 + 2 + 3 + 4
Honning-grillet græskar med balsamico, ricotta og urtesalat
Bagt hvid fisk med selleripuré, ristet kål, tyttebær og brunet smør med nødder
Velvet-kage med pæresorbet og karamelliseret valnødder
1 ret 165 kr. / 3 retter 295 kr.
3 glas vin inkl. 1. fl. vand 255 kr.
Når du handler i ARoS Butik eller ARoS Café og Orangeri, støtter du direkte museets mulighed for opsætning af udstillinger og samlingen, omvisninger, aktivering af børneaktiviteter, vedligeholdelse mm., da overskuddet går direkte til museets drift.