På ARoS er maden skabt på baggrund af rendyrket kærlighed og solidt håndværk. Vores serveringer har fokus på økologi samt lokale og sæsonbestemte råvarer.
ARoS har bronzemærket i økologi (30-60%).
ARoS er en del af Circular Coffee Community
Menuen i ARoS Orangeri fåes også vegetarisk. Noter det venligst ved bordreservation.
Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.
Brunch
Alle dage kl. 10 – 12
Se brunch
kr. 150
- Skyr med chiafrø, granola og friske bær
- Danske oste med sprødt
- Færøsk laks med hjemmelavet sylt
- Øko æg og bacon
- Lidt til den søde tand
- Brød og smør
- Friskbrygget alm. kaffe eller te
Husets bagværk
Fra kl. 10
Økologisk gulerodsbrud
kr. 30
Økologisk croissant
kr. 28
Chokoladecookie
kr. 30
Dagens kage
kr. 40
Pølsehorn
kr. 25
Lette retter
Fra kl. 11
Rugbrød med koldrøget laks, friskost, syltet fennikel og kapers
kr. 70
Rugbrød med kyllingesalat, svampe og bacon
kr. 70
Salat med bagte rødbeder, grønkål, danske fuego bønner, valnødder, æbler, solbær, cremefraiche og peberrod
kr. 90
Salat med krebsehaler, savoykål, kapers, stikkelsbær og mormordressing
kr. 95
Frokost
Fra kl. 12 – 16
Frokosttallerken – 5 små retter
kr. 175
Koldrøget laks med friskost, rørt med estragon
Marineret sild med karrysalat, æg og løg
Lun frikadelle med sylt
Ristede jordskokker med persille og trøffelmayo
2 danske oste med kompot
Ølbraiseret spoleben med kartoffelmos og urter
kr. 150
Til børn
Fra kl. 11 – 16
Hjemmelavede fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød + snackgrønt
kr. 75
Pasta med ARoS tomatsauce og parmesan + snackgrønt
kr. 75
Aften i ARoS Orangeri
Fra kl. 17 – 21 (Sidste bestilling kl. 20.30)
Uge 43 + 44 + 45
Ovnbagt porre med Vesterhavsost, fermenteret stikkelsbær og porreolie
Mørbrad af frilandsgris med ristede svampe, skozonerod og bouillon
Jordskokkekage og sorbet med æble og kærnemælkssauce
Kok: Jakob Lund
1 ret 165 kr. / 3 retter 295 kr.
3 glas vin inkl. 1. fl. vand 255 kr.
Når du handler i ARoS Butik eller ARoS Café og Orangeri, støtter du direkte museets mulighed for opsætning af udstillinger og samlingen, omvisninger, aktivering af børneaktiviteter, vedligeholdelse mm., da overskuddet går direkte til museets drift.