Café og Orangeri

Hvor

Niv. 4

I caféen og vores skønne grønne Orangeri kan du nyde morgenmad og frokost eller blot en lækker kaffe, te eller snack. Der er gratis adgang til både Café og Orangeri.

Coronapas

Pr. 12. november 2021 skal alle besøgene fra 15 år og op fremvise gyldigt coronapas for at besøge Café & Orangeri. Coronapas (print eller eller på din mobil) skal fremvises ved indgangen til Café & Organgeri, og vi opfordrer til, at man har det fremme og klar til fremvisning.

På ARoS er maden skabt på baggrund af rendyrket kærlighed og solidt håndværk. Vores serveringer har fokus på økologi og bæredygtighed, hvor det grønne køkken og råvarer fra lokale producenter er omdrejningspunktet. 

Booking

Book bord i Café & Orangeri her

Menu

Brunch

Alle dage kl. 10.00 – 12.00

Orangeriets brunch

kr. 135

  • Maltbolle med smør og Arla Unika ost
  • Årstidens marmelade
  • Chiagrød med kokos, æblekompot og granola
  • Røget færøsk laks med hytteost 
  • Økologisk æg og bacon
  • Lidt til den søde tand
  • Friskbrygget alm. kaffe eller te

Book bord i Café & Orangeri her

Hjemmebag

Fra kl. 10.00

Maltbolle med smør og oste fra Arla Unika

kr. 50

Gulerodsbrud

kr. 30

Smørbagt croissant

kr. 26

Kanelsnegl

kr. 30

Cookie

kr. 26

Dagens kage

kr. 40

Lette retter

Fra kl. 10.00

Rugbrød med håndpillede rejer, økologisk æg og citronmayo

kr. 60

Rugbrød med Troldegaardens medister, syltede rødkål og appelsin

kr. 60

Linsesalat med honningbagte jordskokker i timian – med yoghurt-harissa dressing

kr. 75

Rødkålssalat med andebryst, valnød og æbler – med syrlig vinaigrette

kr. 85

Frokost – serveres med surdejsbrød

Fra kl. 12.00 – 16.30

Butterdejstærte med danske bælgfrugter og lokalt produceret miso. Serveres med løgcreme og urtesalat

kr. 85

Pocheret hvid fisk med urte-hollandaise, håndpillede rejer og smørristet briochebrød

kr. 90

Braiserede svinekæber med grov mos af rodfrugter og tyttebær

kr. 95

Frokosttallerken med lokale specialiteter – 3 små retter

kr. 125

Ost & Grahams Portvin

kr. 130

Et udvalg af Arla Unika oste, karamelliserede nødder og sprødt. Serveres med honning direkte fra tavle.
Hertil et glas 10 års Tawny Port fra Graham´s

Børneretter

Fra kl. 12.00 – 16.30

Pasta med kødsauce + grønt

kr. 55

Hjemmelavede fiskefrikadeller med rugbrød, remulade + grønt

kr. 55

Aften i Orangeriet

Tirsdag – fredag fra kl. 17.00

Menu - uge 47

Forret
Grillet spidskål med parmesan, mandel og kapers

Hovedret
Bøf med løg i variation, ovnbagte kartofler, urtesalat og sauce

Dessert
Pære Belle Helene

Book bord i Café & Orangeri her

Har du lyst til lidt ekstra?

  • Ost & Grahams Portvin. Et udvalg af lokale gårdoste, karamelliserede nødder og sprødt. Serveres med honning direkte fra tavle. Hertil et glas 10 års Tawny Port fra Graham's. +130 kr.
  • 10 års Tawny Port fra Graham's. +60 kr.
  • Ostetallerken +100 kr.

ARoS har bronzemærket i økologi (30-60%).
ARoS er en del af Circular Coffee Community.

Café & Orangeri

Tirsdag – fredag fra kl. 17.00

Middag i Orangeriet

Nyd en aften i Orangeriet

En ret kr. 100
Tre retter kr. 200