På ARoS er maden skabt på baggrund af rendyrket kærlighed og solidt håndværk. Vores serveringer har fokus på økologi og bæredygtighed, hvor det grønne køkken og råvarer fra lokale producenter er omdrejningspunktet.
Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.
Vi har åbnet for vores lille cafévogn på tagterrassen med salg af kolde drikke, is og drinks!
Oktober
Brunch
Alle dage kl. 10 – 12
Husets bagværk
Fra kl. 10
Gulerodsbrud
kr. 30
Smørbagt croissant
kr. 28
Chokolade cookie
kr. 30
Dagens kage
kr. 40
Pølsehorn
kr. 25
Lette retter
Fra kl. 10
Rugbrød med koldrøget laks, urtemayo og fennikel
kr. 70
Rugbrød med hønsesalat, sprødt bacon og sylt
kr. 70
Kikærtesalat med kylling og soltørret tomat
kr. 95
Blomkålssalat med feta, blåbær og sennepsdressing
kr. 85
Frokost
Fra kl. 12 – 16
Frokosttallerken – 4 små retter
kr. 175
Kokkens lune frokostret
kr. 145
Til børn
Fra kl. 12 – 16
Hjemmelavede fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød + snackgrønt
kr. 70
Pasta med kødsovs + snackgrønt
kr. 70
Aften i Orangeriet
Uge 39 + 40
kr. 275 / kr. 150
Hokkaidosuppe med ristede kerner og urter
Culotte af okse med variation af svampe og friske bønner
Hertil confiteret kartoffel og salvie sauce
Marmorkage af chokolade og marcipan med æbleis og sprødt
3 retters menu 275 kr.
1 ret 150 kr.
3 glas vin inkl. 1 fl. vand 240 kr.
Book bord
Book bord i Café & Orangeri her
ARoS har bronzemærket i økologi (30-60%).
ARoS er en del af Circular Coffee Community
Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.
Menuen i Orangeriet fåes også vegetarisk. Noter det venligst ved bordreservation.
Når du handler i ARoS Shoppen eller caféen, støtter du direkte museets mulighed for opsætning af udstillinger og samlingen, omvisninger, aktivering af børneaktiviteter, vedligeholdelse mm., da overskuddet går direkte til museets drift.