Café og Orangeri

Hvor

Niv. 4

I caféen og vores skønne grønne Orangeri kan du nyde morgenmad og frokost eller blot en lækker kaffe, te eller snack. Der er gratis adgang til både Café og Orangeri.

På ARoS er maden skabt på baggrund af rendyrket kærlighed og solidt håndværk. Vores serveringer har fokus på økologi og bæredygtighed, hvor det grønne køkken og råvarer fra lokale producenter er omdrejningspunktet. 

Booking

Book bord i Café & Orangeri her

Menu

Café & Orangeri i efterårsferien

I efterårsferien (18. – 22. oktober) lukker køkkenet i Café & Orangeri kl. 16.30, hvorefter der kun vil være åbent for salg af udvalgte drikkevarer, kaffe, kage og søde og salte snacks. Det vil således ikke være muligt at benytte det sædvanlige tilbud på to eller tre retter fra kl. 17.00.

Brunch

Alle dage kl. 10.00 – 12.00

Orangeriets brunch

kr. 125

  • Surdejsbolle med smør og Arla Unika ost
  • Årstidens marmelade
  • Chiagrød med kokos, æblekompot og granola
  • Rørt skaldyrssalat
  • Øko æg og bacon
  • Lidt til den søde tand
  • Friskbrygget alm. kaffe eller te

Book bord i Café & Orangeri her

Hjemmebag

Fra kl. 10.00

Surdejsbolle med smør og oste fra Arla Unika

kr. 50

Gulerodsbrud

kr. 30

Smørbagt Croissant

kr. 26

Trøffel med rom og bær

kr. 26

Kardemommesnegl

kr. 30

Cookie

kr. 26

Dagens kage

kr. 40

Lette retter

Fra kl. 10.00

Rugbrød med røget laks, æblesalat og rygeost

kr. 60

Rugbrød med roastbeef, agurk, syltede løg og peberrodscreme

kr. 60

Quinoasalat med svampecreme, butternut squash, mandler og abrikos-vinaigrette

kr. 75

Salat med varmrøget laks, kål, sommergrønt og ponzudressing

kr. 85

Børneretter

Fra kl. 12.00 – 16.30

Pasta med kødsauce + grønt

kr. 55

Hjemmelavede fiskefrikadeller med rugbrød, remulade + grønt

kr. 55

Frokost – serveres med surdejsbrød

Fra kl. 12.00 – 16.30

Butterdejstærte med danske bælgfrugter og lokalt produceret miso. Serveres med løgcreme og urtesalat

kr. 85

Røgede kammuslinger med bagte jordskokker, hasselnød og havtorn emulsion

kr. 85

Øko gris med svampe, trøffelmos og tyttebær

kr. 90

Frokosttallerken med lokale specialiteter – 3 små retter

kr. 125

Ost & Grahams Portvin

kr. 130

Et udvalg af Arla Unika oste, karamelliserede nødder og sprødt. Serveres med honning direkte fra tavle.
Hertil et glas 10 års Tawny Port fra Graham´s

Aften i Orangeriet

Tirsdag – fredag fra kl. 17.00

Menu - uge 43

Forret
Cremet græskarsuppe med stegt kammusling, bagt hasselnød og creme fraiche 48%  


Hovedret
Langtidsstegt kalv med confiteret kartoffel, jordskokker og sennepssauce

Dessert
Brunsviger med øl-iscreme

Book bord i Café & Orangeri her

Har du lyst til lidt ekstra?

  • Ost & Grahams Portvin. Et udvalg af lokale gårdoste, karamelliserede nødder og sprødt. Serveres med honning direkte fra tavle. Hertil et glas 10 års Tawny Port fra Graham's. +130 kr.
  • 10 års Tawny Port fra Graham's. +60 kr.
  • Ostetallerken +100 kr.

ARoS har bronzemærket i økologi (30-60%).
ARoS er en del af Circular Coffee Community.

Café & Orangeri

Tirsdag – fredag fra kl. 17.00

Middag i Orangeriet

Nyd en aften i Orangeriet

En ret kr. 100
Tre retter kr. 200