Book bord
Grupper på 9 personer og derover, der ønsker at foretage en bordreservation, bedes kontakte os på mail: event@aros.dk
På ARoS er maden skabt på baggrund af rendyrket kærlighed og solidt håndværk. Vores serveringer har fokus på økologi samt lokale og sæsonbestemte råvarer.
ARoS har bronzemærket i økologi (30-60%).
ARoS er en del af Circular Coffee Community
Menuen i ARoS Orangeri fåes også vegetarisk. Noter det venligst ved bordreservation.
Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.
Husets bagværk
Fra kl. 10
Økologisk gulerodsbrud
kr. 30
Økologisk BMO – bolle med ARLA Unika ost
kr. 45
Økologisk croissant
kr. 28
Chokolade cookie
kr. 30
Dagens kage
kr. 40
Pizzasnegl
kr. 30
Pølsehorn
kr. 26
Weekendbrunch
Serveres lørdag, søndag og helligdage kl. 10 – 12
Se brunch
Brunch pr. person kr. 150
- Skyr med chiafrø, granola og frugtkompot
- Danske oste med sprødt
- Færøsk laks med hjemmelavet sylt
- Øko æg og bacon
- Lidt til den søde tand
- Brød og smør
- Friskbrygget alm. kaffe eller te
Book bord
ARoS Café
Frokost & Lette retter
Fra kl. 11
Rugbrød med lynstegt tun, marineret kål og wasabi
kr. 70
Rugbrød med røget mørbrad af gris, æblekompot, dijonnaise og ærteskud
kr. 70
Salat med bagt græskar, hvedekerner, grønkål, bønnespirer og tyttebær-
kr. 90
Salat med håndpillede rejer, bagt hvidløg, estragon, fennikel og saltet mandler
kr. 95
Frokosttallerken – Serveres mellem kl. 12 - 15
kr. 175
5 små retter
Et udvalg af hjemmelavede og lokale specialiteter med friskbagt brød og smør
Børneretter
Kl. 11 – 15
Kolde fiskefrikadeller med remoulade og rugbrød + snack grønt
kr. 75
Pasta med ARoS tomatsauce og parmesan + snack grønt
kr. 75
Snack grønt
kr. 25
ARoS Orangeri
Morgen hverdage
Kl. 10 – 12
Croque Madame – Skinke, Arla Unika ost og spejlæg
kr. 115
Frokost
Kl. 12 – 15
Frokosttallerken – 5 små retter
kr. 175
Et udvalg af hjemmelavede og lokale specialiteter med friskbagt brød og smør
Spinatvaffel med bønnepuré, bagt græskar og hytteost
kr. 125
Græskarsuppe med syltet fennikel, ristet kerner og hjemmebagt brød
kr. 95
Røget torsk med rødbede, kapers, peberrod og æggeblommecreme
kr. 135
Ølbraiseret svinekæber med selleripuré, ristet kål, løg og hasselnød
kr. 185
Aften
Tirsdag – fredag fra kl. 17 – 21 (Sidste bestilling kl. 20.00)
Uge 11, 12 og 13
Vi serverer smagsoplevelser lavet med kærlighed og respekt for råvarerne og vores planet. Vi har økologi i højsædet og er stolte af at samarbejde med lokale leverandører, som giver os et dybt kendskab til vores mad.
Menu:
Puré på danske Ingrid ærter med ristede svampe, peberrod og hasselnød
Kylling fra Rokkedahl med braiseret løg, håndskårne kartofler og estragonsauce
Citronkage med brændt marengs og sorbet
Kok: Troels Lilmoes
1 ret kr. 165
2 retter kr. 245
3 retter kr. 295
Vinmenu: 3 glas vin inkl. 1. flaske vand kr. 265
Uge 14, 15 og 16
Vi serverer smagsoplevelser lavet med kærlighed og respekt for råvarerne og vores planet. Vi har økologi i højsædet og er stolte af at samarbejde med lokale leverandører, som giver os et dybt kendskab til vores mad.
Menu
Jordskokkesuppe med purløgsolie og sprøde croutoner
Dampet hvid fisk i åben ravioli med forårsgrønt, Beurre Blanc og urter
Lys honningkage med Yuzu og cremefraiche
Kok: Sophy Nikitina
1 ret kr. 165
2 retter kr. 245
3 retter kr. 295
Vinmenu: 3 glas vin inkl. 1. flaske vand kr. 265
Husk at du med et årskort til ARoS, får 10% på regningen for dig og en gæst.
Grupper på 9 personer og derover, der ønsker at foretage en bordreservation, bedes kontakte os på mail: event@aros.dk
Når du handler i ARoS Butik eller ARoS Café og Orangeri, støtter du direkte museets mulighed for opsætning af udstillinger og samlingen, omvisninger, aktivering af børneaktiviteter, vedligeholdelse mm., da overskuddet går direkte til museets drift.