Malene Arvin

Malene Arvin

Malene Arvin, ejer af Yo Studio.

Enkelthed er nødvendigt.

Peter Ilsted – Solskin gennem vinløv, 1891

"Nogle gange er det rart, når noget er enkelt. Værket lyser op i al sin fine enkelthed midt i et ocean af tunge fortællinger.

Lyset er magisk. Tankerne stryger mod sydlige himmelstrøg og barndomsrejser. Det smager af sydeuropas bjerglandsbyer. Hvide flader, lerkrukker, blomster, vinranker og en smuk kvinde, optaget af sin egen fredelige verden.

Enkelhed er nødvendigt. Når man lever i samtidens hurtigt omskiftelige trummerum, hvor bekymringer og opgaver kan synes ubærlige og uoverskuelige. Hvor store eksistentielle spørgsmål konstant banker på, og hvor det kan være svært at forestille sig en fredelig klode med et klima i balance – så er det befriende at møde ting, der er enkle. Smukke. Dragende og indlysende klare i deres fortælling og budskab.

Det fylder mig med håb at forsvinde ind i dette værk. Håb for mine børn og deres fremtidige liv. Håb for vores verden og alle mennesker.

Jeg tror på, at svarene på mange store spørgsmål er enklere end vi tror. Som dette værk. Simplere liv. Mindre forbrug. Mere kærlighed. Rummelighed. Medmenneskelighed. Vi skal se hinanden. Lytte opmærksomt. Mærke og vise respekt. Vi skal gøre os umage.

Og så skal det hele nok gå!"

Oplev værket på niveau 8