ARoS Triennial nomineret til en Global Fine Art Award

ARoS Triennial nomineret til en Global Fine Art Award

ARoS Triennial The Garden – End of Times, Beginning of Times er nomineret til en Global Fine Art Award (GFAA) i kategorien Best Public Art / Exhibition or Installation. Nomineringen blev offentliggjort ved et arrangement i London her til morgen.

- Vi er meget stolte af at være blandt finalisterne. Nomineringen fortæller os noget om, at ARoS Triennial i høj grad har været med til at sætte ARoS på verdenskortet. Derudover er det en blåstempling af udstillingen og ARoS’ kunstneriske niveau generelt, siger museumsdirektør Erlend G. Høyersten, ARoS.  

I alt er 85 udstillinger nomineret i 13 forskellige kategorier. Vinderne bliver afsløret ved en prisoverrækkelse i New York i marts 2018. Over 2000 udstillinger var i spil til at blive én af de 85 nominerede finalister til en Global Fine Art Award 2017.

ARoS Triennial, der løb af stablen fra april til oktober 2017, blev besøgt af over 860.000 og har fået stor international mediedækning. Triennalen er blandt andet blevet omtalt i CNN Style, The Guardian, The Sunday Times, Vogue og tyske ZDF. Også kunstmagasiner som Frieze, The Art Newspaper og Monopol har dækket udstillingen.

Læs mere om Global Fine Art Award

Mere om ARoS Triennial The Garden – End of Times, Beginning of Times

Yderligere information