Længere åbent, mere tilgængelig

Længere åbent, mere tilgængelig

Fra den 11. juni 2019 ændrer ARoS sine åbningstider til fremover at have åbent til klokken 21.00 i hverdagene.

Ændringen sker i forlængelse af flere nye tiltag på museet i 2019, som alle skal bidrage til at gøre ARoS mere synlig, åbent og tilgængelig for et større publikum - heriblandt det nye ARoS Marked på niveau 4.

- ARoS træder i 2019 ind i en ny æra, hvor vi realiserer drømmen om at være et socialt samlingssted. ARoS Marked og ændrede åbningstider er konkrete forbedringer for vores gæster, som skal bidrage til et levende og socialt fælleskab på ARoS både i dag- og aftentimerne, siger museumsdirektør Erlend G. Høyersten, ARoS. 

En by i udvikling

Aarhus er en attraktiv by i kraftig vækst samtidig med at århusianernes brug af byen har ændret sig. På ARoS oplever man, at denne udvikling har skabt en større efterspørgsel efter at benytte ARoS i hverdagen. 

- Folk har brug for at være sammen på en anden måde i dag end for få år siden. Med de nye åbningstider åbner vi mere op for ARoS og vil med vores nye tiltag udvide folks forståelse af ARoS, så museet i fremtiden er mere og andet for vores publikum, siger Erlend G. Høyersten.    

De nye aftenåbningstider vil gælde tirsdag til fredag. Hele museet vil være åbent, så publikum har rig mulighed for at dykke ned i udstillingerne, handle i butikken, spise i Wine & Food og lege sig igennem ARoS Public. Lørdag og søndag lukker museet fortsat klokken 17.00. I juni, juli og august er der mandagsåbent til klokken 21.00.

Ændringen af åbningstiderne træder i kræft samme dag, som det nye ARoS Marked står færdigt.