Luciaoptoget er
tilbage på ARoS

Luciaoptoget er
tilbage på ARoS

Det spektakulære Luciaoptog genoplives, når 50 børn og unge synger julen ind fra Your rainbow panorama tirsdag den 13. december.

Efter to års aflysning på grund af Covid-19 kan hele Aarhus igen opleve det populære Luciaoptog. I alt deltager 50 børn og unge i alderen 8 til 15 år, der syngende vil bevæge sig fra museets niveau 3 og op igennem bygningen for at ende på toppen af ARoS i Your rainbow panorama.

– Det er en stor glæde, at vi igen kan synge julen ind med Luciaoptog på ARoS. Det har været en tradition i mange år, og jeg er utrolig glad for, at vi kan genoplive den i år. Interessen for at deltage har været overvældende, og jeg håber, at rigtig mange får glæde af at opleve optoget bevæge sig rundt i museet, siger museumsdirektør Rebecca Matthews, ARoS.

Klokken 17.30 bæres lyset frem. Ruten går fra niveau 3, videre op til cafeen på niveau 4 og op ad vindeltrappen til niveau 8. Herfra bevæger optoget sig videre op til Olafur Eliassons Your rainbow panorama, hvor det kan nydes fra tagterrassen og fra gadeplan. Arrangementet er færdigt klokken 18.15.

Pressen kan få adgang til Your rainbow panorama under optoget, mens publikum henvises til tagterrassen.

Pressefotos kan frit downloades via Dropbox mod kreditering.

For yderligere information, kontakt:  

Astrid Ildor · asil@aros.dk · 61 90 49 42