Your rainbow panorama slukkes om natten

Your rainbow panorama slukkes om natten

Sammen med andre institutioner i Aarhus reagerer ARoS på den nuværende energikrise ved at finde måder at spare energi på.

ARoS slutter sig til andre institutioner i Aarhus, der arbejder på at hjælpe byen med at reducere energiforbruget. I solidaritet med byens indsats vil Olafur Eliassons Your rainbow panorama blive slukket for natten. Det betyder, at lyset i værket vil være slukket om natten fra klokken 24.00 til klokken 06.00. Det sker fra i dag.   

ARoS' har kontinuerligt og løbende arbejdet strategisk med bæredygtighed. Museet er i øjeblikket i gang med en større inddragelsesproces hos medarbejdere og eksterne eksperter, der skal afdække mulighederne for at reducere blandt andet energiforbruget – et område hvor museet rent teknisk allerede er langt fremme.

–  På ARoS ønsker vi at bidrage med alt, hvad vi kan i forhold til den aktuelle energikrise og den generelle omstilling. Vi har således allerede indarbejdet flere tiltag og ser lige nu på yderligere muligheder for optimering på tværs af hele museet, siger museumsdirektør Rebecca Matthews, ARoS.