ARoS’ Årsregnskab 2021

ARoS’ Årsregnskab 2021

Bestyrelsen for ARoS har tirsdag den 31. maj 2022 godkendt årsregnskabet for 2021.

Med de statslige hjælpepakker og en uvurderlig støtte fra Salling Fondene og Aarhus Kommune er ARoS efter endnu et år, som var præget af nedlukning på grund af Covid-19, gået ud af 2021 med et nul-resultat.

Bestyrelsesformand Laura Hay Uggla udtaler:
”2021 har været et udfordrende år for ARoS, og derfor ser vi i bestyrelsen med stor tilfredshed på regnskabsresultatet. Hver enkelt medarbejder har gjort en stor indsats, som vi gerne vil takke for. Med en ny direktør på posten og en ny bestyrelse fra januar 2022 samt det forestående udbygningsprojekt The Next Level går ARoS styrket en spændende fremtid i møde med stort potentiale for yderlig positiv udvikling.” 

Museumsdirektør Rebecca Matthews udtaler:
”At vi har opnået et nul-resultat, er i høj grad takket være de statslige hjælpepakker samt Salling Fondene og Aarhus kommune, som vi skylder en stor tak. Deres støtte understreger vigtigheden af kultur, kunst og ARoS som institution. Jeg ser frem til at bringe ARoS ind i fremtiden med en ny visionsplan og til blandt andet at styrke de nationale og internationale samarbejder yderligere.”

Læs ARoS årsrapport 2021 her

For yderligere information, kontakt:  

Astrid Ildor · asil@aros.dk · 61 90 49 42