Koncert

Lydbilleder – når kunsten får klangfarver 

Lydbilleder – når kunsten får klangfarver 

Dato

Hvornår

Hvor

Niv. 6

Kom til vandrekoncert på ARoS, når dette års SPOR Festival giver kunstværkerne lyd, og publikum samlet føres igennem galleriet med musikken som vejleder.

Musikken er komponeret til de enkelte værker og rum i galleriet af elever fra årets SPOR New Music School under SPOR Festival. Eleverne kommer fra kultur-/musikskolerne i Region Midtjylland og opfører sammen med NJYD Quartet en unik koncert i galleriet, hvor toner, klange og lyd skaber en særlig museumsoplevelse og fortolkning af de enkelte kunstværker.  

Vandrekoncerterne foregår fra kl. 13.00-13.25 og igen fra kl. 14.00-14.25 og starter ved indgangen til udstillingen ARoS’ Samling 1960 – nu. 

Afholdes af 2 omgange:

  • Kl. 13.00-13.25
  • Kl. 14.00-14.25

Gratis med årskort eller efter betalt entré. Gratis entré til alle under 18 år.

Har du ikke årskort kan du købe din entrébillet online her.

SPOR er Nordens førende festival for lyd- og tonekunst og har siden 2005 arbejdet ambitiøst med at aktualisere og udbrede den nyeste lyd- og tonekunst, nationalt som internationalt. SPORs hovedaktivitet er den årlige SPOR festival, der finder sted i maj måned på en række etablerede venues og alternative lokationer i Aarhus.   

SPOR New Music School er en kompositionsworkshop for musikskole- og kulturskole-elever i alderen 12-16 år. Her lærer eleverne at arbejde med musik på nye kreative måder og selv være med til at opfinde den. Man får mulighed for at møde komponister, musikere og udforske nye musikalske og instrumentale udtryksformer.